Една приказка…

          Всеки си представя своята сватба по различен начин. В зависимост от Вашите предпочитания, ние ще организираме събитието на открит терен или в ресторант.

             Ще се съобразим с бюджета, който можете да си позволите и ще Ви предложим най-добрия вариант.

 

 

Опитай!!!

              Ще се погрижим да бъде сладко.

          Нашите майстор-сладкари ще изработят торта за празника Ви, по Ваш вкус – пълнеж и външен вид. Необходимо е предварителна уговорка, за уточняване на всеки един детайл. Минималният срок за поръчка е 6 месеца. При среща с майстора-сладкар носете снимки на онези детайли, на които най-държите (било то рокля, букет или нещо друго)*. Ще бъде издаден и сертификат за качество.

*В случай, че поръчвате при нас не само тортата, а и друга аранжировка за сватбата Ви, ние имаме грижата да съобразим цялостната визия и всички детайли.  

 

 

Да си дойдем на думата

        За Вашият празник ще изработим: сватбени покани, тейбъл картички, подаръци за гостите, кошница със тюлчета за хвърляне, кутия за пари, ръчно рисувани/декорирани чаши, бутилки или свещи и гравиране на свещите.

 

 

 

 

 

 

Цветна аранжировка

      Изработваме сватбения букет на булката, бутониери, украсата на колата.

      Ще Ви предложим украса за мястото на подписване и мястото, на което ще посрещате гостите си. Това включва – обличане на столовете, паднели за тях, украса на всяка маса, украса на църквата и самия ресторант. Ако ритуалите са изнесени на открито – арка, поставки. Всичко зависи от Вашия индивидуален вкус и предпочитания.

      Не се колебайте – имаме каталози за всяко нещо, за да бъде изборът Ви по-лесен. 

 

 

 

Балони

                 Ако желаете, ще украсим за Вас сватбата Ви с балони. Арки, фигури, светещи балони – всичко това можете да намерите при нас.

Галерия