Антоанета Караджова- фотограф

“Моментът е кратък, спомените вечни!”

Антоанета

     Това е човекът, който ще се погрижи да съхраните най-скъпите спомени от живота си! И то така, както бихте искали да ги запомните! Тя е там, където има сватба, кръщене, дипломиране, абитуриентски бал, годишнина или всякакъв друг повод, с който можете да се гордеете и към който бихте искали да се връщате през годините.

     Всичко, което е ценно за Вас, е важно за нея. Фирмено парти, семинар или конференция, за всяка задача се подхожда с внимание към детайла и разбиране към клиента. Занимава се с фотография повече от 15 години и силната й страна е репортажното снимане.

Галерия

 

 

Светослава Мадарова – фотограф

“Лимоните са си за лимонада!”

Тя върви с веселото си настроение и заразяващата си усмивка. Ще Ви накара да се чувствате удобно и да се забавлявате по време на снимките. Това е Светослава – фотографията е нейната страст.

Галерия

 

Десислава Пантева – фотограф

“Да запазим спомените заедно!”

Десислава ПантеваУникалност, творчество, професионализъм. За нея фотографията е магия. Улавя всеки детайл, всяко чувство. За Вашите безценни моменти, за Вашите специални дни, за Вашето обикновено ежедневие – Destinations by Des…

Галерия

 

Николина Радойкова -грим

Доверете се на нашата гримьорка. Николина превръща хобито в професия и вече от няколко години е професионален гримьор. Между нейните клиенти има и известни личности.

Без значение от повода – сватба, абитуриентски бал, рожден ден, специална фотосесия, или пък някакъв нестандартен повод – ще получите това, което очаквате на една достъпна цена. Можете да разгледате галерията по долу и да се убедите сами.

                                                                                                                   Галерия