Кои сме ние?…
 

           Бояна и Габриела. Приятелството ни датира от дълги години. Преминали сме през много изпитания и сме преживели заедно много неща. Когато едно приятелство устои на всички житейски препятствия, се разбира дали е истинско. Именно, защото нашето е такова решихме да осъществим този проект заедно.

            Притиснати от напрегнатото си ежедневие и стрес, искахме да направим хората около нас малко по-усмихнати и щастливи. Обикновено, когато някой иска да организира дадено събитие с помощта на агенция, първият въпрос, който се задава е “Колко ще ми струва това?” Нашата цел е да осъществим всяко Ваше виждане за нещата на достъпна цена.

           Живеем в свят, който се ръководи от парите. Ето защо бяхме наясно, че ще срещнем огромна конкуренция. Но нашата цел не е да печелим, а да станем популярни. Понякога евтиното излиза прекалено скъпо. Затова сме събрали екип от всякакви специалисти, с които работим. Гарантираме за качеството на предлаганите от нас услуги и стоки. Няма нищо по-хубаво от това да осъществите Вашите виждания и това да не изпразни портфейла Ви!
 
 
А на снимките по долу може да видите и самите нас…