Коктейли

          Понякога една малка фирма или току що прохождаща на пазара има нужда от силен тласък, за да бъде забелязана. Или пък желае да организира благотворително събитие. Това в повечето случаи е въпрос на сложна организация и финансови възможности. Ще изготвим за Вас бизнес план и ще Ви помогнем да организирате Вашият коктейл, за да може желаната от Вас цел – благотворителна или лична, да бъде постигната. 

 

 

Тиймбилдинг

      Имате нужда от свежи идеи как да организирате тиймбилдинг на Вашата фирма? Колебаете се къде да бъде проведен той? Или сте изчерпали финансовите си възможности, но желаете да съчетаете полезното с приятното заедно с колегите? Ние ще Ви дадем нов поглед върху всичко това. Единствено се заредете със спортен хъс и много позитивно настроение!

 

Коледни партита

b66352_e6b79b6c385e4073b31d619ec737cb77

Дойде ли време за Коледа, всеки знае, че идват и коледните партита. Но когато на Вас се пада задачата да организирате това събитие, нещата могат да станат и доста сложни. Нека се погрижим вместо Вас. Максимално ще задоволим всяко Ваше желание, за да може колегите или подчинените Ви да останат доволни.

 

 

Специални поводи

Специални поводи

      Ваш колега има рожден ден? Родило му се е дете? Напуска фирмата? А може би е новобранец? Искате да му спретнете оригинална и запомняща се изненада?

    Оставете ние да се погрижим. Ще превърнем работното му място или избраното от Вас място в това, което Вие пожелаете. Носенето на фотоапарати е задължително!

 

Детски рожденни дни

 

            Ние ще организираме за Вашето дете един незабравим рожден ден.

        С много забавления и игри, хапване, рисунки по личицата на малките герои.

         Ако търсите всичко в едно, ако за Вас е важна достъпната цена и незабравимото прекарване, обадете ни се!

 

 

Момински/ергенски партита

Трудно Ви е да измислите сами как да се повеселите преди Голямото събитие? Ще Ви предложим уникално предсватбено изживяване, което ще остави трайни спомени…:)

 

 Галерия